
اخبار

پیاز متوسط 7 عدد
مغز ران 1 کیلوگرم
بلغور ریز شده 1 کیلوگرم
نمک 2 قاشق چای خوری
ادویه کبه 1/2 قاشق مربا خوری
دارچین 1/2 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
روغن جهت سرخ کردن
مواد میانی:
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 1 کیلوگرم
گردو 1 فنجان
روغن 2 قاشق غذاخوری
ادویه کبه 1 پینچ
سماق 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
دستور تهیه:
طرز تهیه برای خمیر دور کبه
ابتدا گوشت 2 بار چرخ شده را با پیاز رنده شده آب گرفته شده و بلغور شسته که فقط یک استکان آب دارد در یک کاسه ریخته و خوب روز میدهیم، ورز دادن زیاد یک فوت این غذای خوشمزه است و بعد ادویه کبه و دارچین و نمک را اضافه می کنیم.
طرز تهیه مواد میانی خمیر:
پیاز را تفت میدهیم تا رنگش عوض شود،بعد گوشت چرخ کرده تفت بخورد،سپس گردو و سماق و ادویه کبه و در آخر نمک افزوده میشود.سپس کبه را پیچیده و مواد را داخل آن می گذاریم و زمان سرو آن را در روغن سرخ میکنیم.
نکته 1:کبه های آماده شده به مدت 2 ماه در ظرف در بسته قابلیت نگهداری دارد.
نکته 2:ادویه کبه تشکیل شده از 3 قاشق دارچین،2 قاشق زیره سیاه و 1 قاشق میخک است
نوش جان