
اخبار

مواد اولیه:
200 گرم فیله گوساله حلقه حلقه
1 عدد فلفل دلمه ای خلال شده
1 عدد پیاز
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیمانه جعفری ساتوری شده
پاپریکا،نمک و فلفل
دستور تهیه:
خلال های فلفل دلمه،پاپریکا و پیاز را داخل ظرف تستر بریزید،سپس تکه های فیله را روی آن چینید،روغن زیتون را روی آن بریزید و به هر میزان که دوست دارید،فلفل اضافه کنید و درون آون تستر با درجه 160 قرار دهید.
مدت پخت این غذا سلیقه ایست،بین 20 دقیقه فیله آبدار و 40 دقیقه مغز پخت می شود.
بعد از اتمام کار،نمک و جعفری را روی آن بپاشید